Julemenu 2015

 

TINES KØKKEN

Når rå varer er en dyd

Julemenu 2:

1. Gravad laks med rævesauce.

2. Kyllingelevermousse i portvin, serveret med syltede rødløg.

3. Chili-fennikelmarineret carpaccio med grana, rucola og citrusmayo.

4. Tynde skiver kalvelårtunge med remosalat.

5. Langtidsstegt frilandsgris i øl, orange og krydderier.

6. Stegte rødbeder i balsamicohonning og fetasne.

7. Vintergrønt vendt i æblegrette, toppet med sprøde krummer.

8. Ris a la mande med bærsauce.


2 slags hjemmebagt brød.

Pris: 250 kr. pr. kuvert.

Ekstra retter:

Bagt kartoffel- rodfrugtmos   30 kr. pr. kuvert.

2 slags ost med sprøde brød , kiks og sødt sylt. 40 kr. pr. kuvert.

Briebrød med annanassylt  25 kr. pr. kuvert.

Skum-nødde-chokoladekonfekt til kaffen  25 kr. pr. kuvert.