Julen 2018 1

 

TINES KØKKEN

Når rå varer er en dyd

Julemenu 1:


1. Rørt torskesalat med dild, citronmayo, sprødt brød og urter.


2. Fad med lune krydderurtebrød.


3. Fennikel gravad oksekød serveret med rygecreme og rucola.


4. Langtidsstegt øko gris i julekrydderier, serveret,

med min egen gode rødkål.


5. Små stegte kartofler og rodfrugter, serveret med hocaidodip.


6. En frisk grøn vintersalat med granatæble

og syltet appelsin-lime grette.


7. Til kaffen en kage af lyse bunde lagt sammen med

moccacreme, portvinsmakron og mørk chokolade.


8. Hjemmebagt øko surdejs brød og smør.


Ekstra retter:

Bagt kartoffel- rodfrugtmos   

30 kr. pr. kuvert.


2 slags ost med sprøde brød , kiks og sødt sylt.

40 kr. pr. kuvert.


Briebrød med annanassylt 

25 kr. pr. kuvert.


Skum-nødde-chokoladekonfekt til kaffen 

25 kr. pr. kuvert.


225 kr. pr. kuvert