Julen 2018 1

 

TINES KØKKEN

Når rå varer er en dyd

Julemenu 1:

 

1. Rørt torskesalat med dild, citronmayo, sprødt brød og urter.

 

2. Fad med lune krydderurtebrød.

 

3. Fennikel gravad oksekød serveret med rygecreme og rucola.

 

4. Langtidsstegt øko gris i julekrydderier, serveret,

med min egen gode rødkål.

 

5. Små stegte kartofler og rodfrugter, serveret med hocaidodip.

 

6. En frisk grøn vintersalat med granatæble

og syltet appelsin-lime grette.

 

7. Til kaffen en kage af lyse bunde lagt sammen med

moccacreme, portvinsmakron og mørk chokolade.

 

8. Hjemmebagt øko surdejs brød og smør.

 

Ekstra retter:

Bagt kartoffel- rodfrugtmos

30 kr. pr. kuvert.

 

2 slags ost med sprøde brød , kiks og sødt sylt.

40 kr. pr. kuvert.

 

Briebrød med annanassylt

25 kr. pr. kuvert.

 

Skum-nødde-chokoladekonfekt til kaffen

25 kr. pr. kuvert.

 

225 kr. pr. kuvert