TINES KØKKEN

Når rå varer er en dyd

1. Julemenu: 225 kr. pr. kuvert

 

1. Rørt torskesalat med dild, citronmayo, sprødt brød og urter.

2. Fad med lune krydderurtebrød.

3. Fennikel gravad oksekød serveret med rygecreme og rucola.

4. Langtidsstegt øko gris i julekrydderier, serveret,

med min egen gode rødkål.

5. Små stegte kartofler og rodfrugter, serveret med hocaidodip.

6. En frisk grøn vintersalat med granatæble og syltet appelsin-lime grette.

7. Til kaffen en kage af lyse bunde lagt sammen med

moccacreme, portvinsmakron og mørk chokolade.

8. Hjemmebagt øko surdejs brød og smør.

 

Ekstra retter:

Bagt kartoffel- rodfrugtmos 30 kr. pr. kuvert.

2 slags ost med sprøde brød , kiks og sødt sylt. 40 kr. pr. kuvert.

Briebrød med annanassylt 25 kr. pr. kuvert.

Skum-nødde-chokoladekonfekt til kaffen 25 kr. pr. kuvert.