TINES KØKKEN

Når rå varer er en dyd

2 Julemenu: 275 kr. pr. kuvert.

 

1. Rørt torskesalat med dild, citronmayo, sprødt brød og urter.

2. Fad med krydderurtebrød og artiskokcreme.

3. Rilette af dansk øko gris og and, serveret med syltede rødløg.

4. En frisk grøn vintersalat med granatæble og syltet appelsin-lime grette.

5. Langtidsstegt øko oksespidsbryst i sauce med julekrydderier og svampe.

6. Tynde skiver af fennikelgravad oksekød,

serveret med rygecreme og rucola.

7. Stegte små kartofler og rødbeder, serveret med hocaidoaioli.

8. Unghaneterrine med syltet citron og mandler,

mascarponecreme og mandeldrys.

9. 2 slags ost, serveret med syltet annanas og knækbrødsstave.

10. Ris a la mande, serveret med bærkompot.

11. Hjemmebagt øko surdejs brød og smør.

 

Ekstra retter:

Bagt kartoffel- rodfrugtmos 30 kr. pr. kuvert.

2 slags ost med sprøde brød , kiks og sødt sylt. 40 kr. pr. kuvert.

Briebrød med annanassylt 25 kr. pr. kuvert.

Skum-nødde-chokoladekonfekt til kaffen 25 kr. pr. kuvert.