Julen 2018 2

 

TINES KØKKEN

Når rå varer er en dyd

Julemenu 2:

 

1. Rørt torskesalat med dild, citronmayo, sprødt brød og urter.

 

2. Fad med krydderurtebrød og artiskokcreme.

 

3. Rilette af dansk øko gris og and, serveret med syltede rødløg.

 

4. En frisk grøn vintersalat med granatæble

og syltet appelsin-lime grette.

 

5. Langtidsstegt øko oksespidsbryst i sauce

med julekrydderier og svampe.

 

6. Tynde skiver af fennikelgravad oksekød,

serveret med rygecreme og rucola.

 

7. Stegte små kartofler og rødbeder, serveret med hocaidoaioli.

 

8. Unghaneterrine med syltet citron og mandler,

mascarponecreme og mandeldrys.

 

9. 2 slags ost, serveret med syltet annanas og knækbrødsstave.

 

10. Ris a la mande, serveret med bærkompot.

 

11. Hjemmebagt øko surdejs brød og smør.

 

Ekstra retter:

Bagt kartoffel- rodfrugtmos

30 kr. pr. kuvert.

 

2 slags ost med sprøde brød , kiks og sødt sylt.

40 kr. pr. kuvert.

 

Briebrød med annanassylt

25 kr. pr. kuvert.

 

Skum-nødde-chokoladekonfekt til kaffen

25 kr. pr. kuvert.

 

275 kr. pr. kuvert.