Nytårsmenu 2018

 

TINES KØKKEN

Når rå varer er en dyd

Nytårsmenu:

 

Til Nytårstalen inden middagen.

 

Kyllingelevermousse rørt med portvin på ristet surdejsbrød,

toppet med løgmarmelade i balsamico.

 

og

 

Artiskokcreme serveret med sprøde brød.

 

Forretter.

Rimmet torsk i citrongrette med syltet clementin, urter,

grøntsager og ærteskud.

Hertil serveres sprøde krydderurtebrød.

 

Sprøde forårsruller med et fyld af vintergrønt og torsk,

serveret med ingefærsoya og wasabimayo.

 

Hovedret.

Boeuf af DK. entrecote, serveret med

kartoffel- sellericreme, råsyltede svampe, små bagte

tomater og bearnaisecreme.

Hertil serveres salat af fin sprød fennikel, bagte

butternutsquash, små blade,

ristede hasselnødder, citrusgrette og gedefetasne.

 

Dessert.

Gateau Marcel serveret med saltkaramel, mango-limecreme

og sprød mandel- karamel.

 

Nytårsmenuen afhentes

inden kl. 17.00 d. 31 December.

 

Pris: 375 kr. pr kuvert.

Betaling på dagen.

 

Min 4 retters nytårsmenu plus snacks til talen, er sammensat så du som vært skal tilbringe et minimum af tid i køkkenet.

Det betyder, at du har tid og overskud til selv at nyde aftenen sammen med dine gæster.

 

Det meste af maden er smukt færdiganrettet på fade, og desuden følger der en køreplan med varmeanvisninger til resten af menuen.