TINES KØKKEN

Når rå varer er en dyd

Receptionsmenu:

1.Focaccie-hapser med fyld af skinke, flødeost, pesto og stegte grøntsager.

2.Focaccie- hapser med fyld af røget laks, dildcreme og sprøde salater.

3.Knækbrød med auberginecreme og sprød aubergine.

4.Nykogte rejebrød med hocaidocreme og wasabi-ærtedrus.

5.Små grillede svampe-ostebrød.

6.Gedeost bruschetta med bagte tomater.

 

På ristet brød:

8.Rilette af frilandsgris med cornicions.

9.Kyllingelevermousse med portvin toppet med løgmarmelade.

10.Røget makrelsalat toppet med kapers og urter.

11.Klassisk rørt torskesalat med citron og dild,

12.toppet med stegt rødbede og urter.

13.Rørt unghanesalat med æbler og seleri, toppet med bacondrys.

14.Grøn frittata toppet med hocaido-aioli og sort sesam.

15.Unghaneterrine med syltet citron og mandler, toppet med aioli.

16.Chiligravad kalvekød, rygecreme og pærer.

 

Til den søde afslutning:

18.Små brownies toppet med æble-limecreme.

19.Mazarinbund toppet med solbærcreme og hvid chokolade.

20.Små nøddemarengs toppet med moccacreme og mørk chokolade.

21.Skumkonfekt med chokolade , mandler rosiner og engelsk lakrids.

 

Min. 50 kuverter.

Pris for 5 enheder 110 kr. pr. kuvert.

15 kr. pr. ekstra enhed