tineskokken.dk Sammensæt selv‏ din menu

 

TINES KØKKEN

Når rå varer er en dyd

 

Sammensæt selv‏ din menu:

 

Vælg fra småretter:

4 retter- 160 kr.

6 retter- 230 kr.

7 retter- 270 kr.

9 retter- 350 kr.

6-7 retter svarer til et hovedmåltid, en middag.

eller vælg:

4 småretter, 1 hovedret, 1 salat og 1 dessert fra dessertkortet.

Prisen for dette valg 285 kr. pr. kuvert.

 

Småretter til sammensæt selv menu.

 

1. Salat af røget laks, rugcrumble, små salater

og peberrodscreme med æble.

 

2. Lakridsrimmet laks med råsyltet fennikel og citruscreme.

 

3. Råmarineret torsk i limegrette toppet med sprøde grøntsager og urter.

 

4. Sprøde forårsruller med fyld af grøntsager og gedefeta, hertil soyadip.

 

5. Stegt aubergine rullet med basilikumpesto og feta, toppet med mandler.

 

6. Rilette af frilandsgris på ristet brød, cornicions og syltede løg.

 

7. Kyllingelevermousse med portvin, serveret

med sprøde brød og løgmarmelade.

 

8. Chili- fennikel-gravad kalveinderlår,

rygecreme og marineret pæresalat.

 

9. Unghaneterrine toppet med citronmascarponecreme

og sprødt rugbrød.

 

Hovedretter til sammensæt selv menu.

 

1.Cremet fiskesuppe med torsk og muslinger,

hertil fritter, aioli og sprøde brød.

 

2.Kalveculotte serveret med bearnaisecreme,

stegte kartofler og årstidens grønt.

 

3.Entrecotebøffer serveret med svampesauce,

stegte kartofler og årstidens grønt.

 

4.Lammebov i kraftig lammesky, hertil timian kartofler,

hocaidocreme og årstidens grønt.

 

Salater til sammensæt selv menu.

 

1. Salat af appelsiner, rødløg, granatæble og

mandler vendt i citrusgrette.

 

2. Vinter-coleslaw af fintsnittet kål, og grøntsager vendt i

citronmayo toppet med ristede mandler.

 

3. Rodfrugt- vintersalat af stegte og rå rodfrugter og

grøntsager, æblegrette og gedefetasne.

 

4. Grøn torve- vintersalat, her sammensætter jeg en salat af

de råvarer der er bedst lige nu, sammen

med en god vinaigrette og ristede nødder.