tineskokken.dk Receptionsmenu til store arrangementer:

 

TINES KØKKEN

Når rå varer er en dyd

Receptionsmenu til store arrangementer:

 

1. Store fade med sommergrøntsager, og smørristet

rugbrødsstave der kan dippes i stegt peberpesto med

røget chili og grøn smørbønnecreme med tahin og citron.

 

2. Fade med pestomarinerede oliven og soltørrede

tomater i hvidløg og honning.

 

3. Fade med druer og jordbær, og saltede nødder.

 

4. Små ristede briebrød toppet med pære- citronmarmelade.

 

5. Auberginekompot på knækbrød, toppet med mandler

og sprøde persillekrummer.

 

6. Focaccia med rosmarin og engelsk lakrids.

 

Prisen for denne herlighed til 200 - 400 personer er

50,- kr. pr. kuvert.

 

Min receptionsmenuer har ikke karakter af pindemadder,

men er mere fyldige.